DE STILLE WRAAK: MIJN ALLERLAATSTE INTERVIEW MET CHRISTEL VAN DIJCK VAN RADIO 2 OP ZONDAG E.K. IN PROGRAMMA “DE ROTONDE”.

Puur vakmanschap! Ik heb besloten mij niet langer druk te maken over die klojo met dat klote-interview. Zoveel eer is dat stuk op sensatie belust onkruid niet waard. Opdat hij niet zou kunnen zeggen dat hij het laatste interview gaf heb ik er één gegeven aan Christel Van Dijck van Radio 2. Het wordt volgende zondag uitgezonden in het programma "De Rotonde". Deze keer een waardig slot. Zondagavond sluit ik dan mijn drie faceboek accounts en verdwijn voorgoed in de anonimiteit. Want ik snak naar rust. Aan eenieder die mij jarenlang heeft gevolgd: bedankt, maar ik was het niet waard. Waarom?, horen jullie in dat allerlaatste interview. Moge het jullie goed gaan.

Een reactie posten

0 Reacties