IEDEREEN OP ZOEK NAAR VERDWENEN JPVR

Ferrari wint eindelijk nog eens de Monaco GP met Vetttel op 1 en Raikonen op 2. Schitterend. Wel een bewogen dag voor mij. Ik was kort na de middag een broodje gaan eten, amper 100 meter verwijderd van mijn woonplaats. Daarbij vergat ik wel mijn gsm mee te nemen. Toen Youri, mijn jongste zoon, één uur vroeger dan verwacht arriveerde – met de bedoeling om samen naar de Grand Prix te kijken – vond hij niemand thuis. Na ettelijke telefoontjes naar mijn gsm nummer hoorde hij binnen de telefoon rinkelen. Als het een bezorgde zoon past belde hij om hulp. Gevolg: ambulance en brandweer voor de deur, slot uitgeboord, maar geen JPVR thuis te vinden. Grote opluchting toen ik om halftwee aankwam. Maar de 1-2 van Ferrari, twee uur later, maakte alles weer goed. Het doet wel iets met je als je merkt dat je kind bezorgd is om zijn oude vader.

Een reactie posten

0 Reacties