IS-AANSLAGEN ISTANBUL VAN DINSDAG COMBINATIE VAN PARIJS & ZAVENTEM: 39 DODEN & >200 GEWONDEN

Hoe meer terrein het virtuele kalifaat in Syrië en Irak verliest, hoe meer zelfmoordterroristen buiten het kalifaat aanslagen moeten plegen. Daarbij moeten volgens de waanzin van de opdrachtgevers zoveel mogelijk mensen worden omgebracht. De nieuwe aanslag voor het luchthavengebouw van Istanbul leidde tot minstens 39 doden (onder wie de drie zelfmoordterroristen) en meer dan 200 gewonden. Net als in november in Parijs gebeurde maaide een terrorist met een kalasjnikov in het wilde weg reizigers neer die stonden aan te schuiven bij de eerste scancontrole buiten de luchthaven. Twee andere terroristen lieten er zich – net als in Zaventem gebeurde – midden de aanschuivende menigte ontploffen.

Zolang de internationale coalitie weigert grondtroepen in te zetten om overal in Syrië verscholen zelfmoordterroristen uit te roeien zal dit soort aanslagen verder toenemen. Volgens SOHR heeft het kalifaat nog een arsenaal potentiële zelfmoordterroristen van minstens 1250 man, goed voor nog minstens 600 aanslagen. Toch weigert Obama, onder druk van het Amerikaanse militair industrieel complex, om op de grond special forces in te zetten die ter plaatse tabula rasa gaan maken van de Augiasstallen boordenvol zelfmoordterroristen. Hoeveel winstgevender is het voor de Amerikaanse wapenhandel niet uit de lucht te bombarderen in plaats van op de grond efficiënt te gaan vechten? Bommen brengen de wapenhandel nu eenmaal zoveel meer op dan de verkoop van doelgerichte kogels.

Nieuwgierig of straks op fb Turkse vlaggetjes boven fb profielen zullen staan? Of hoe selectief de collectieve verontwaard i:ging is.

Een reactie posten

0 Reacties