NVA EN DE NOODTOESTAND

Als Bart De Wever toch zo graag mensen wil aanhouden dan had hij destijds in Leuven maar wat beter gestudeerd moeten hebben in plaats van tot diep in de nacht met zatte studenten te leuteren (dat noemde hij: discuteren) over het geslacht van de engelen. Uiteraard wordt hij er liever niet aan herinnerd dat hij feestelijk gebuisd was in zijn studies in de rechten, zodat hij uit armoede geschiedenis moest gaan studeren.

Waar zijn NVA nu mee bezig is, is het misbruiken van de permanente terreurdreiging om het land te omvormen tot een fascistoïde politiestaat waar mensen kunnen worden aangehouden zonder tussenkomst van de rechter. Ondertussen blijkt steeds duidelijker dat de clan De Wever-Jambon-De Roover niet op dezelfde lijn zit als de clan Bourgeois-Vuye-Wouters die meer respect betoont voor de rechtstaat dan een kliek spruiten van zwartzakken. Politici die het recht op vrije meningsuiting trachten te muilkortven, zoals Peter De Roover, zijn kruipend vergif binnen de democratie.

(PS Man op de foto is Peter de Roover, fractieleider NVA. En hebben jullie ook datzelfde kotsmisselijk gevoel als jullie die triomfantelijke schijnheilige glimlach op die smoel bekijken?)

Een reactie posten

0 Reacties