PLEIDOOI VOOR HET TERUGSTUREN VAN TURKSE OPROERKRAAIERS HIER NAAR HET LAND VAN ERDOGAN

De Turkse president Erdogan levert dagelijks het bewijs dat zijn land alles behalve een moderne rechtstaat is. Hij is een heksenjacht begonnen tegen alles wat niet naar zijn pijpen danst. Van de scheiding der machten, die toch fundamenteel is voor een moderne rechtstaat, laat hij geen spaander meer heel. In precies dezelfde stijl die Adolf Hitler midden de jaren 1930 gebruikte om tegenstanders uit te schakelen, is Erdogan begonnen aan een heksenjacht op alles wat Gülen gezind is. Hij heeft zelfs embryonaal niet de minste aanzet van een bewijs gevonden dat, de gematigde liberale moslim die Gülen is, achter de coup zat. Het moet volstaan dat Erdogan het zegt opdat een meederheid van verdwaasde Turken het hem napraat. Wat momenteel in Beringen en in Heusden-Zolder (waar politie de huizen van Gülen qaanhangers moet bewaken) is wraakroepend. Dat komt ervan als je Turkse fanatici, vaak niet eens in staat zich deftig uit te drukken in één van de talen van ons land, toeliet een dubbele nationamliteit te hebben.

Het wordt dus hoog tijd dat er een wet wordt gestemd die Turken die rellen veroorzaken in ons land (ongeacht van welke strekking ze zijn)de Belgische nationaliteit afneemt en hen stante pede terugstuurt naar Istanbul, met compleet verlies van alle verworvenheden inzake sociale zekerheid.

Net zoals Hitler de Brand van de Reichstag in de schoenen schoof van Marinus Vander Lubbe en zo een grote schoonmaak begon te houden in Duitsland, schuift Erdogan de coup geheel gratuit in de schoenen van Gülen om voortdurend mensen (het zijn er al meer dan 9.000!) te laten oppakken. Zijn zuiveringsactie, waadrbij de scheiding der machten niet langer wordt gerespecteerd, loopt geheel parallel met die van Hitler. Maar omdat Turkije lid is van de Navo kan Erdogan straks een spil slaan tussen Rusland en Amerika, genoeg voor een derde wereldoorlog. Natuurlijk wordt het prutsleger van Erdogan dan onder de zoden gelopen door het Russische leger, maar dan zal hij de hulp inroepen van zijn Navo-bondgenoot Amerika.

Erdogan is met zijn dubbele agenda zowat de grootste bedreiging voor de wereldvrede en de Belgische Turken die nu achter hem staan kunnen straks gevaarlijke collaborateurs worden. Dus heren politici als het waar is dat 'gouverner c'est prévoir', begin dan maar nu met het terugsturen van al die domme Turkse oproepkraaiers in ons land naar het land van hun aanbeden Erdogan.

Een reactie posten

0 Reacties