WAANZIN IN NAAM VAN DE GROTE ALLAH BLIJFT DOORGAAN: NU AL MINSTENS 77 DODEN IN NICE BIJ NIEUWE AANSLAG OP DE PROMENADE DES ANGLAIS

15 juli 2016 – Frankrijk is opnieuw slachtoffer geworden van de volslagen waanzin van de aanbidders van het shit-kalifaat. Tijdens de nacht van 14 op 15 juli, is een witte truck twee kilometer lang kunnen doorgaan met het inrijden op de mensenmassa die er de Franse nationale feestdag aan het vieren was..Voorlopig houdt de Franse overheid het op 77 doden en meer dan 50 zwaar gewonden. Ondanks de aanwezigheid van militairen heeft de witte truck zijn dodentocht pas een een half uur later gestopt toen de chauffeur – een Tunesiër met Franse nationaliteit? – werd doodgeschoten. Alles wijst er op dat de aanslag gebeurde in opdracht van de kalief Abu Bakr Al-Baghdadi die zijn gruwelkalifaat met de dag ziet krimpen, zeker nu coalitietroepen zich voorbereiden om Mosoel te ontzetten. Hoe groter de territoriale verliezen van dit strontkalifaat hoe meer de waanzin toeslaat. Vorige week vielen er in één aanslag (tegen sjiïeten in Baghdad nog 292 doden.

Dat Frankrijk weer eens slachtoffer werd van gruwel in naam van Allah houdt verband met het feit dat het land in ogen van de massamoordenaars van het kalifaat synoniem is van westerse frivoliteit. En dit alles in naam van een god die niet bestaat, nergens bestaat, nooit bestaan heeft en niet kan bestaan. Lees mijn uiteenzetting daarvan in "Overleeft god Occam's razor". Het blijft onvoorstelbaar dat het land dat meer wapens heeft dan de rest van de wereld – de Verenigde Staten – het vertikt van het kalifaat op de juiste manier aan te vallen: dat is met grondtroepen. Al vergeten dat het trio massamoordenaars Bush-Cheney-Rumsfeld .(samen met hun schoothondje Tony Blair) de complete ellende is begonnen toen ze in naam van het militakir-industrieel complex een totaal nodeloze oorlog begonnen tegen het Irak van Sadam Hussein?

FRANCOIS HOLLANDE, ROEI DAT ONKRUID VAN HET KALIFAAT NU EINDELIJK EENS UIT, STUUR JE TROEPEN, INCLUSIEF JE VREEMDELINGENLEGIOEN NAAR AR-RAQQAH EN DOE WAT VREDESDUIF OBAMA NALAAT TE DOEN, KUIS ER DE AUGIASSTALLEN OP DIE DE AMERIKANEN ER NALIETEN. EN DOE HET NIET MET VLIEGMACHIENTJES MAAR MET GRONDTROEPEN, VERDOMME!

Een reactie posten

0 Reacties