WAAROM ONTHOOFDT IS(IS) ZELFS EEN KLEIN MEISJE?

Godsdiensten steunen op eeuwenoude teksten van profeten tot wie god sprak. Uiteraard houden die teksten op geen enkele manier rekening met de sociale dynamica: de maatschappij is continu in verandering. De voorschriften die Jezus de christenen oplegde waren tweeduizend jaar geleden misschien nog progressief maar zijn vandaag compleet achterhaald. En van Mohammed weten we dat hij veertienhonderd jaar geleden moest afrekenen met aanbidders van de veelgoderij, met Christenen en met Joden, maar hoe kan wat hij ooit zei nu onveranderd van toepassing zijn op de maatschappij van vandaag? In de tijd van Jezus en in de tijd van Mohammed waren zowel het christendom als de islam een godsdienst in verdrukking. Dus moesten ze geregeld oproepen tot geweld. Het hoeft dus niet te verwonderen dat men, of het nu om de Bijbel gaat dan wel om de Koran, in beide teksten passages aantreft die oproepen tot geweld (in de Koran alleen al 109!). Twee voorbeelden van elk:

1.   In de Bijbel, Nieuwe Testament

Denk niet dat Ik ben gekomen om vrede op aarde te brengen. Nee, eerder een zwaard. Ik ben gekomen om verdeeldheid te brengen tussen vader en zoon, tussen moeder en dochter, tussen schoonmoeder en schoondochter.” (Matheus 10: 34-35)

Wie veel heeft, krijgt er meer bij. Wie weinig heeft, raakt ook dat beetje nog kwijt. En breng nu mijn vijanden, die in opstand zijn gekomen, hier en dood hen voor mijn ogen!” (Lukas 19: 26-27)

2.   In de Koran

The punishment of those who wage war against Allah and His messenger and strive to make mischief in the land is only this, that they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides or they should be imprisoned; this shall be as a disgrace for them in this world, and in the hereafter they shall have a grievous chastisement.” (Koran 5:33)

I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them.” (Koran 8:12)

Fundamentalisten, zowel onder de christenen als onder de moslims, lezen die teksten als eeuwige waarheden en denken, geloven, dat hun god dit goedkeurt, tot bijvoorbeeld de onthoofding van een jong kind door ISIS omdat het christelijk was. Twee vragen: (1) wanneer leren godsdienstleraars dat er geen eeuwige waarheden bestaan, noch in het geloof noch in de wetenschap? (2) Wanneer gaan gematigde moslims nu eindelijk eens massaal betogen tegen de moordenaarsbende die ISIS en zijn Kalifaat zijn? Zolang dit laatste niet gebeurt zal het racisme in het westen blijven toenemen. En laat ze dit dan zo snel mogelijk doen, nog voor het Kalifaat in Europa een tweede front opent (net als Al Qaida deed met de aanslagen in Madrid en Londen). Of willen jullie ook hier onthoofde onschuldige kinderen zien door te blijven zwijgen?

Jong-AndeZ roept dus op tot een massale betoging van alle rechtgeaarde moslims tegen het zelfverklaarde Kalifaat van de even zelfverklaarde kalief Ibrahim. Het moordend Kalifaat wakkert de islamfobie in het westen alleen maar aan.

En dan lezen wij ene Mario Goeminne die schrijft: " 't Zit in hun bloed, DNA, vals zullen alle Islams zelfs, de "bekeerden" altijd blijven. Nooit, zullen wij en zij ook niet één geheel te vormen!" Racisme van het zuiverste water, stijl Gobineau. Dus vraag ik Super Mario, Super Idiotio:  En wat zat er dan in ons bloed toen we tienduizenden vrouwen levend hebben verbrand als heks en in de meute bijna een orgasme van plezier kregen? Wat zat er in ons bloed als we op bevel van de Kerk tienduizenden mannen hebben gevierendeeld en we met een bruegeliaanse pot in de hand van het schouwspel stonden te genieten. Wat zat er in ons bloed toen we de Azteken, de Inca's en noem maar op met de zegen van de Spaanse bisschop hebben uitgemoord? Of dacht jij, idiote racist, dat wij één haar beter waren dan zij. Of hadden we toen hun DNA en is dat ondertussen veranderd, imbeciel!

Bij de bovenste foto: het meisje werd in Syrië onthoofd door ISIS omdat het onzedig gekleed was met een kort rokje, typisch voor schaamteloze christen kinderen. Er bestaat een video waar de 'helden' die het arme kind onthoofden Allah danken  dat hij hen de kracht gaf voor zoveel heldhaftigheid.

Hier een video-opname met het onthoofde meisje en andere dode kinderen

https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjO0LW_ra4-c&h=5AQEaG208 

Een reactie posten

0 Reacties