A MERRY CHRISTMAS TO ANYBODY

Als broodschrijver vernietig ik per 31 december van elk jaar alle boeken die ik in de loop van het aflopend jaar aan een uitgever aanbood maar die geweigerd werden. Dat belet mij me te bezondigen aan autoplagiaat. In mijn bibliotheek staat dan ook niet één boek dat ik zelf schreef en wel werd uitgegeven. Voor dit jaar verwijder ik drie teksten definitief uit het computergeheugen. Dat zijn

(1) PDF van mijn CRISISBOEK (ca 500 A4s lang)
(2) PDF van mijn boek over ISIS & HET KALIFAAT (ca 250 A4s lang)
(3) PDF van mijn LETTROMETRIEBOEK waarin ik een methode ontwikkelde om de graad van vernieuwing van een literaire tekst uit te drukken in een cijfer tussen 0 en 100, met toepassing op 3527 literaire telksten van de Odysee tot 50 Tinten Grijs.

Wie nog een kopie wil kan er tot 31 december nog één toegestuurd krijgen. Dan moet je jezelf aanmelden op politiek2@gmail.com met de PDF tekst die je toegestuurd wil krijgen. CRISBOEK na storting van 49,50 euro, ISIS & KALIFAAT na storting van 29,50 euro, LETTROMETRIEBOEK na storting van 24,90 euro, steeds op KBC rekening BE73 7340 3806 7960. Per 1 januari begin ik 2 of 3 geheel nieuwe boeken. Groetjes u;it Oostende.

Een reactie posten

0 Reacties